Szukasz miejsca, w którym możesz zostawić swoje zwierzaki podczas wyjazdu za granicę? Jeżeli tak to przechowaj.pl to portal umożliwiający znalezienie hotelu dla zwierząt.
Szukasz miejsca, w którym możesz zostawić swoje zwierzaki podczas wyjazdu za granicę? Jeżeli tak to przechowaj.pl to portal umożliwiający znalezienie hotelu dla zwierząt.
Najlepiej wejść na tą stronę i poszukać ciekawych ofert tego typu. Hotele dla zwierząt stają się coraz bardziej popularne.![]()
Zależy kto z jakiego miasta jestJa jestem akurat z Łodzi i czasem korzystam z tego dogclubu24
![]()
W Krakowie jest super hotel Psilandia. Moja siostra zostawia tam psa, a uwierzcie mi, że nie zostawia go z byle kim.
Zgadzam się! To najlepsza "świetlica" dla psiaka ever!! Mój brat mieszka w Krk i kiedy ma wyjazd służbowy to zostawia tam swojego owczarka. Z tego co wiem można wykupić tam pakiet wejść, coś jak karnet na siłownie.
Na fejsbuku maja dużo zdjęć z wypadów i widać że przykładają sie do opieki a nie tak jak niektóre hotele, wsadzają do pokoju i tyle. Gdybym chciała zostawić psa w pokoju to nie płaciła bym za hotel i faktyczne zainteresowanie go czymś![]()
Najlepiej wybierać miejsce które dobrze znamy,które możemy sami sprawdzić i zobaczyć jakie panują w nim warunki. To bardzo ważne,by naszemu pupilowi niczego nie zabrakło,taka rozłąka z właścicielem i tak będzie dla niego nie lada przeżyciem. Moim zdaniem należy korzystać z takich miejsc tylko w wyjątkowych sytuacjach. Dobra ofertę ma http://www.arka24h.pl/index.php/hotel
Oo fajnie wiedzieć ze ten hotel ma pogotowie weterynaryjneJuż nie raz korzystałam z tego przy ciężarnej suczce albo przy zwierzaku z wypadku. Fajnie że coraz więcej ludzie myślą również o zwierzakach.
Bookmarks